Strongirl_ Damla_111 9. Haftaya kadar kimseye söylemedik. 9. Haftada kendi anneme babama ablalarima ve eşimin annesi ve abisine söyledik ama kimseye söylemeleri konusunda sıkı tembihledik. Şuan 12 haftaligiz ailemiz dışında kimse bilmiyor. İlerde göbeğim buyudugunde öğrenecekler 🫠🙂
Miniboy Damla_111 bnm eşimde nazara çok inanır. Sürekli dua edin🙏 mutluluğunuzu paylaşmak sorun değil tabiki☺️
Sdnrkrc08 Damla_111 6 haftalıkken öğrendim ailelerimiz haricinde kimse bilmiyordu 3.ayda yakın olduklarıma söyledim 7.aya kadarda kimse doğru düzgün bilmiyordu bizim kız 8.ayda geldi 😅hediye gelen çiçekleri paylaşınca herkes öğrenmiş oldu bu süreçte hiç sosyal medyaya fotoğrafta atmadım boydan 😁14 gün oldu doğum yapalı kızım küvezde ama bin kere maşallah durumu elhamdülillah çok iyi sadece biraz kilo almasını bekliyoruz
Onum Bir sağlık sorunum yoktu kaynanam kımseye söylemek ıstemedı ailem ve kaynanmlar tek bılıyordu yanı henüz yeni olduğu ıcın sonrasında 2,5 3 aylıkken babamı kaybettim o sürede herkes ogrendı 😥
baharalper Damla_111 Kalp atışını duyduktan sonra yakın arkadaşlarımıza ve ailemize söyledik. 10-12 haftalar civarı da diğer tanıdıklara söylemiştik. Perşembe günü 37 olacağız inşallah. 🌸
Selma2412- Damla_111 3 ay bittikten sonra söyledik dediğiniz gibi durumlar olduğu için erken bilinmesini istemedik sağlıkla kavuşun bebeğinize
2023f Damla_111 benim ve eşimin anne babası 8 haftalıkken öğrendi akrabalar hala bilmiyor 17 haftaya gireceğiz. Bikaç hafta sonra söylemeyi düşünüyorum diğer akrabalara
Anneoluyorumm00 Damla_111 ilk hamileliğimde herkese öğrendiğim gibi söyledim, ama hamileliğim çok kötü geçtiği için ikincide geç söylemek istedim ama eşim 2 ayda ailesine söyledi 3 ayda herkese duymuştu 😂 yani bence kimseye söylemeyin karnınız çıkana kadar