Melekozge Kizlar Aralık 3 ünde düşük yaptım sonra Ocak gibi adet oldum normal olarak bayağı kanamalarim oldu o sırada şimdi Şubat'ın 14 ünde adet oldum ama k gün çok az damla damla geldi kan 1 haftayı geçmesine rağmen hala kan gelmesi beni korkutuyor başına böyle bir durum gelen varmı hala kan geliyor azar azar 😐 bir ped dolmuyor ama belime ara ara ağrı vuruyor
Gnv Melekozge ben düşük yaptıktan sonra 1 aydan sonra adet oldum. Ama nerdeyse haftalar sürdü bi geliyordu bi bitiyordu. Doktorumla konuştum test istedi parça kalmış olma ihtimaline karşı parça kalnamış. Sonra ilaç verdi kesildi. Doktorunuzla konuşmalısınız biran öne
Polo Melekozge geçen sene bende düşük yaptım . Kendi kendine 40 gün kanadım. 3 gün durdu. 7 gün adet oldum sonra. İşte rahim toparlıo. Dr da baktı. Normal bence ama dr a tekrar git içine sinmiyorsa
Melekozge Minik19 evet gozuktum canım normal düşük yaptım zaten çok yeni olduğu için kürtaj olmadım ama şuan neden bu adetim bu kadar uzun sürdü endişelendirdi beni 7 günü hiç geçmezdi normalde 😐
Minik19 Melekozge Allah yardimciniz olsun.Bende 5 haftalik duwuk yapmiwdim ama aklimda diyil bendedemi oyle olmuwdu deye duwunuyorum.Ama bi akrabam sizin gibi olmuwdu onda iceride kirintilir kalmiw o yuzden oyle olmuw.Bence yene doktora gorunmenizde fayda var
Melekozge Elifinbebisi şuan daha gitmedim düşükten sonra gittim kanamalarim devam ederken ozamanlar 25 gün kadar kanama oluyordum canım düşükten sonra ama önceki adetim normal 7 gün sürmüştü bu adetim uzun sürdü 😣
Esrayusuf Minik19 evet canım bende onu yazacaktım o parça belirtisi olabilir ama arkadaş bir adet geçirmiş ikinci adetinde böyle sorun yaşamış
Melekozge Minik19 amin canım ama bu adetimin düşükle alakasi yok düşükten sonra adet gördüm çünkü bu adetim düşükten sonraki 2 . Görüyorum düşükten sonra doktora gozuktum parça kalmışmi diye baktı ama yoktu zaten çok kucukken düştü bebegim
Elifinbebisi Melekozge belki hamilelik vardır belli olmaz sen tekrar git doktora anlat ne olduğunu belki başka sıkıntı vardır için rahat olur en azından
Esrayusuf Melekozge ya umutlandırmak istemem seni ama aklıma şey geldi kasıklarım ağrıyor deyince gebelik olmasın üstüne görme böyle oluyor çünkü tam adet olmuyor
Melekozge Gnv düşükten sonra adet gördüm canım 7 gün bu ikinci adetim oldu ve erken oldum hayırlısı olsun diyorum inşallah çok geçmiş olsun sizede ❤️