oonambirnambir 19 haftalık olcam yarın, kalça ağrılarım çok oluyo sizinde öyle mi oturamıyorum otursam iğne batması gibi sancılar giriyor kalçama, hareketlerini de hissediyorum artık sürekli olmasa da 17 haftanın sonlarına doğru hissetmeye başladım, 2.Gebeliğim
bahar8 oonambirnambir 20 haftalık gebeyim benimde arada oturup kalkarken ağrım oluyor biraz uzanınca geçiyor normal galiba
Salihanurrr oonambirnambir bende 21 haftalığım 4-5 gündür var hafiften başladı ilkten. Son 2 gündür felaket çoğaldı sol kalçamda var. Ve resmen topallayarak yürüyorum. Pijamamı giyerken bile sağ ayağım rahat kalkarken sol bacağımı kaldıramıyorum resmen ya modumu çok etkiliyo çok mutsuzum😞
Nursemom90 Bende de kalça ağrısı çoktu sürekli tutuluyordu birde. Doktorum Ocaean extramag aldırdı baya rahatladım
Seelinimo oonambirnambir ödem olmuş o halde. Bende oturamıyordum ayakta durmak istiyordum hep. Gittim Mra girdim ödem olmuş meğerse hep
Seelinimo oonambirnambir zaten ilaç vs vermedi bana da . Çok oturma dedi. Gitsenizde bir şey vermez ödemse