fatmaanuurr22 kızlar doğum yapalı 23 gün oldu doğum yardımı için başvuru yaptım inceleme bekliyor yazıyor sizinde böyle miydi sizce ne zaman onaylanır ve süt parası kaç gün içinde yatıyor hesaba bilgisi olan varmı
fatmaanuurr22 bebegimmzgl temmuz ayında mi başvuru yaptınız? başvuru sürecinde ne yazıyordu sistemde?
Goktug16 bebegimmzgl bende haziranda başvuru yaptım ilk öğretmenim ailem uygulamasinda cocuklarimdan baktım ödeme kaydı oluşmadı daha diyor ne demek acaba onaylandı mı anlamadım
fatmaanuurr22 bebegimmzgl süt parası aldınız mı sizin ya da eşinizin adına yatıyor bildiğim kadariyla
bebegimmzgl Goktug16 o zaman onaylanmıştır daha ödeme yapılmamıştır çünkü bu şartsız herkese verilebilecek bir para
fatmaanuurr22 Goktug16 ne zaman doğum yaptınız bende doğum yapalı 24 gün oldu hâlâ yatmadı nereden öğrenebilirim acaba yatıp yatmadigini
Goktug16 fatmaanuurr22 52 gün oldu doğum yapalı sanırım ptt kurum ödemeleri e devlette iban varsa karta da yatmış olabilir
bebegimmzgl fatmaanuurr22 birde canım 144 ü ara istersen oraya sor daha yardımcı oluyorlar Ankara sosyal hizmetler bakanlığı
fatmaanuurr22 bebegimmzgl evet başvuru yapmadan hesaba yatıyor bildiğim kadarıyla siz sigortaliysaniz sizin adınıza yatıyor eğer değilseniz eşinizin adına yatıyor