myangelson ben21 öyle oluyor maalesef. Muhtemelen götürülse geri getirme olayları vs olur diye. takip ameliyathanede çıkartıp çöpe atalım diye fikir sunulabilir 🤷🏻♀️
Talentedmom tahamommy özelde yapacağım soracağım mıtlaka haftaya kontolüm var 37.haftalık oluyorum gidince sorucam
Ben-Hurem-Sultan Talentedmom Bende bone takmıştım ama geri çıkmıştı. Ki hastanedekiler hiç önemsemiyor biliyo musun. Adam şey kafasında en özel bölgesini görüyoruz saçı mı göze batacak! Çok saçma oysakii
ValideSultan Talentedmom canım dinimizde doktora haram yok yani insanlar vajinana kadar görüyor zaten. Bir de senin ve bebeğin sağlığı için ameliyathane steril olmak zorunda dışardan götüreceğin herşey mikrop riski. Çok tedirginsen 2 kat bone tak
Talentedmom ValideSultan yok doktorlar için demiyorum onlardan çekinmiyorum zaten çıkarken odaya falan gelirken bekleyenler olacak ya ondan
ValideSultan Talentedmom onun için en iyisi annen yada kardeşin kapıda beklesin çıkarırlarken seni hemen örtsün bence en kolayı bu. Eşine verme bu görevi adam heyecandan unutur 😄
Talentedmom ValideSultan ikisi de gelemeyecek kayınvalidemler olur eşim o konuda çok sakin ilkinden tecrübeli 😀ama dicem hemen ört diye