Talentedmom Selam Kızlar; Sezeryane giderken başınıza ne taktınız hastanenin verdiği boneyi mi yoksa başka bone falan mı taktınız hastanenin verdiği bone kafadan çok çıkıyor merak ediyorum
cileklitursu Talentedmom beni doğuma acil aldılar yazmayı tam alacaktım hemşire bırak bırak dedi koşa koşa götürdüler beni ama boneyi ameliyat hanede taktılar diye hatırlıyorum
Ehjfjsjs Talentedmom bone ile girdim maalesef canım izin vermediler bana ama bunda tekrar demeyi düşünüyorum en azından ameliyathane kapısında anneme eşime veririm koridorda çok kişi görüyor
Buse1811 Talentedmom normal verdikleri boneyle… hatta tülbent takmıştım ben üstüne ameliyathaneye girerken veririm dedim ama resmen fırça yedim hemşirelerden steril olmuyor takmayın şunları diye…sanki boneyi kafama takarken hijyenik steril kalıyor da!
bsrkrts Beni doğumhaneden ameliyathaneye götürdüler. Doğumhanede sedyeye yatıp örtüyü boynuma kadar çektim bonenin üstünden de yazmayla kafamı örtmelerini rica ettim çünkü bone iç gösteriyor. Ameliyathanenin kapısından girerken annem aldı yazmay
Talentedmom Ehjfjsjs çıkarken saç baş dağınık olur bekleyenler de olur mutlaka rahatsız olurum diye düşünüyorum
Talentedmom Buse1811 hiç sorma bence tesettürlülere saygı yok bu düşünceyle millet ameliyata ojelerle ipek kirpiklerle giriyor bonenin ne zararı olabilir
Asudecikcik Bende malesef hahstane bonesi taktırdılar. Ameliyathaneye goturulurken mumkun oldugunca ustumdeki ortuyle ortmeye calistim. Sonrası anestezi etkisiyle bone mone gozum gormedi😂
Ehjfjsjs Talentedmom aynen aynen öyle oluyor zaten bone bile başta durmuyor canım yatıyorsun illa sağ sola çeviriyoruz başımızı düşüyor baştan
Yenibirannee Talentedmom hastanenin verdiği boneden taktım açıkcası totom açık olduğu andan beri hiç başıma odaklanamadım canım hep arkamı kapatıyordum 😂😂😂 ameliyata alırken arkadan bağlı önlük giydirdiler 😵💫😵💫
Talentedmom Yenibirannee önlük her an açabilir konumda evet ya zaten belden iğne yapıyorlar bari pop kısmını kapalı yapsalar
ikibebekbiranne_ Talentedmom baş örtüsüyle girmiştim, ameliyat esnasında da izin vermişlerdi özeldeydi ilk doğumum. Şimdi devlet hastanesi ne yapar merak ediyorum
Yenibirannee Talentedmom hiç bizi düşünmüyorlar artık o kadar alışmışlar ki 😂 direk ameliyata insek tamam da gidene kadar hastanedekiler görüyor asansör beklerken falan o sıkıntı