[silindi] Selim_Alparslan Canım Doğum ücretlerini bilmem de oranın bebek yoğun bakım ünitesi yok bence bu yüzden tercih etmemen gerekir kadın Doğumdan birkaç doktoru iyiydi arkadaşlarım gidiyordu oradan biliyordum ama sonra doğumlarını başka yerde yaptılar
Selim_Alparslan [silindi] Allah Allah ilginç geldi canım . Yakın bir tanıdığımızın kızı Doğum yapmış ilk defa duydum öyle bir şeyi dedi. Onlar çok memnun kalmış . Yarın kontrolüm var doktoruma hemşirelere sorarım gerekirse rica ederim bakarım ünitelere nasıl diye 🤔
Mlly34 Evet kamer beye gidiyorum gayet memnunum muayene ücretleri ve doğum ücretleri de gayet uygun normal 750 sezeryen 950 dediler
Selim_Alparslan Mlly34 ayy kuzum bende Kamer Beye gittim geçen hafta çok mutlu oldum yazını görünce 🙂 Kamer Bey çok iyi bir doktor beğendim çok iyi ilgilendi 🙂
Selim_Alparslan Mlly34 ben Kolana gidiyordum doktorum hastaneden ayrılınca tavsiye üzerine Kamer Beye devam edelim dedik Doğum yapan bir tanıdık var çok memnun kalmış bende ona güvendim gitmiştim geçen hafta
Mlly34 Selim_Alparslan daha önce küçük bi operasyon geçirmiştim kamer bey ilgilendi hamile kalıncada ona gitmek istedim eşimin yengeside ona gidiyodu ameliyatlarınıda o yapmış onlarda çok memnunlardı bende memnunum ☺️
Mlly34 Selim_Alparslan sakinliği ve ilgisi gayet güzel bana göre tabi herkese göre değişebilir canım ben memnunum kamer beyden ve hastanede yoğun bakım yok diyolarda öle bi bilgim yok ama kamerbeyin zaten çalıştığı başka hastanelerde var acil bi durumda o tarafa gönderebiliyomuş sanırım
Selim_Alparslan Mlly34 bende çok beğendim canım sakin ve ilgili bir doktor inşallah hayırlısıyla doğururuz 🙂
Mlly34 Selim_Alparslan ben en son detaylıya girdim diyer kontrolümde martın ilk haftası sen bi sor bakalım ne dicek inşallah sorunsuz atlatırız hepimiz bi avazda 🥳☺️😍