Ayseguls_baby kayrasu tatlı çikolata falan çok sevmeme rağmen canım hiç çekmiyor. Ekşi, tuzlu, hamur işleri yiyorum hep kızım olacak inşallah 🩷
Ehjfjsjs kayrasu eksi acı tuzlu yedim kızım olacak :) oğlumda da gece yarısı profiterol yerdim bazılarında tutuyor bence
Emlly kayrasu kaç haftaliksiz acaba benim canım kafama göre canım ne isterse ama bu aralar yemekten tiksinme var genelde artık hersey yiyemiyorum midem bulanıyor ama bende de tatlı ağır basıyor gibi şu an geçen de cevizli sucuk çekmişti 😅
kayrasu Emlly 7 haftalık gebeyım sabah mıde bulantısı oluyor çubuk kraker veya tuzlu bişey yiyince dinlenince geçiyor tatlı arada genelde hep tuzlu cânım çekiyor
Ayseguls_baby kayrasu ayy ben erik çok yedim hala ekşi meyve aldırıyorum eşime 😀 üzüm alacak mesela ekşiyse al diyorum tatlıysa midemi bulandırıyor
Bulutlarda kayrasu aynen bende diyorum acaba erkek mi canım hiç ekşi aşermedi bide 😂 12+1 olduk yarın kontrol var inşallah belli olur ya 🥹🥹🥹
Zero93 kayrasu Erkek bebekte tatlı aşerilir derler ama ben tatlı yiyince ağzımın tadı bozuluyor hep ki tatlıyı çok severdim erkek bebeğe hamileyim biraz değişik oldu😄. Daha çok tuzlu ve hamur işi yemek istiyorum kuru şeyler
Simef Ayy bende 2 kızımda yeşil erik ve çiğ köfte yerdim bu 3.gebeligim bundada hep karpuz yiyorum acaba cinsiyeti ne olcak 🤣