Nurtanesininannesi Kızlar hamileyim, kayınvalidem evinde mutfaktaki sabunluğa çamaşır suyu koymuş, yanlışlıkla elimi çamasır suyuyla yıkadım, bir şey olur mu bebeğe 😢
Gmoli Nurtanesininannesi yani evde çamaşır suyla sürekli temizlik yapıyorum tezgahı falan siliyorum şimdiye kadar bir şey olmadı
ErsBegAs Nurtanesininannesi benim elim çamaşır suyundan çıkmıyor 🤣 yoksa ev temizlenmemiş gibi hissediyorum
Anneoldum2 Nurtanesininannesi çamaşır suyuyla aşk yaşayan ben diyormuşum şaka şaka beyazlarda ve bulaşıklarda makineye atarken kullanıyorum hala tezgah içini yıkarken elimde değiyor yıkıyorum bişey olmuyor hergün değil tabiki
Selim_Alparslan Nurtanesininannesi Ben hamile olduğumdan beri asla elime degdirmedim bunun nedeni ise kokuya karşı hassasiyetim aşırı fazla midem bulantim hala devam ediyor deterjan kokusuna gelemiyorum nefret ettim nerdeyse temizlik yaparken eldiven takıyorum ve lavaboya banyolara döküp fırçalarım kokusu üstüme sindiği icin hemen duşa girerim 🤷🏼♀️ ama bebeğe zararı olacağını düşünmüyorum sadece senin elinde tahriş ve yara yapabilir 🍀
Parinas Nurtanesininannesi bi kere olduğu için bişey olmaz bi daha daha dikkatli olursunuz. Deriden emilen herşey malesef bebeğe geçiyor. Bu sürdüğümüz kremlerin yıkandığımız şampuanların saç boyalarımızın vs içeriği de dahil. Ama çamaşır suyu onlardan daha tehlikeli malesef. Direkt temas sürekli olduğunda sıkıntı olabilir, solumak da sıkıntı malesef aynı şekilde. Tekrarlanmadığı sürece sorun olacağını düşünmüyorum
Morrinah Nurtanesininannesi çamaşır suyunu ben o kadar çok kullanırım ki içmediğim kaldı bir içini ferah tut bişi olmaz