cansum3 Kayserili annelerim, Kayseri şehir Hastanesi’nde güvendiginiz, memnun kaldığınız, ilgili kadın doğum Dr önerir misiniz ? Ama lütfen terslemeyen, ilgi gösteren,sabırla dinleyebilen doktor önerisi.
cileklitursu cansum3 ben Mustafa Oğuz Yılmaz gittim ilgili sakin anlatıyor eşini içeri alıyor memnundum ben arkadaşım da Hatice durmusa gidiyor oda güzel yüzlü ilgili dedi bana lohusa kontrolüne ona gittin güler yüzlüydü canım birtanem diyerek konuşuyor doğumdan önce de Mehmet copuroglunq gitmiştim doktorun yoktu oda ilgili güler yüzlü
lux38 Dksener çok iyi çok ilgili ilk kızımda özele gitmiştim onlardan daha ilgiliydi diyebilirim tabiki veriyor ultrason ve bence ultrason kalitesi de daha iyiydi
35Hatice lux38 ben de ona gidiyorum gerçekten çok memnunum allah bin razı olsun ama her seferinde fotoğraf vermiyor hatta nadiren veriyor onun elinde değildir heralde ama
hilal0100 cansum3 havvanur özdemire gitsn asiri iyi canm devlet dusunuyorsa özel istiyorsa gönul erkan tam bir annedir ölumden dönderdi beni zekasiyla