teachermomyy23 Fahriye41 tamam yazıcam ☺️☺️aslında doktorum kesin değil tahmin edeyim mi dedi edin dedim kıza benzediğini söyledi ama buradaki neredeyse herkes erkek diyor bakalım 🤗
Fahriye41 buket1508 erkek bebiş Gibi kuzum benim ki sadece tahmin doktorun net bir şey söyleyince haber et 🫶
Fahriye41 teachermomyy23 aaa desene tahminler tutmadı 😁 Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin kuzum ❤️
teachermomyy23 Fahriye41 sağol canım önemli olan sağlıklı olması zaten ama buradaki çoğunluk erkek demişti kızım şaşırttı 😂çok teşekkürler 🌸🙏
cansu_saydam23 Fahriye41 evet erkek tahmin de değildi aslında 14.haftada erkek dedi 17. Haftada göstermiyor dedi
Fahriye41 teachermomyy23 rica ederim canım bizimki birer his sağlıklı olsunlar da Rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ben de çok kız evladım olsun istedim nasip olmadı 2.oglum geliyor bebis sezonunu kapattım artık😊
Fahriye41 cansu_saydam23 hayırlısı olsun canım sağlıklı olsunlar da yeter bizimki birer tahmin doktorun ilerleyen haftalarda net bir şey söyler