Yagmurtekinn Ayy buna bir çözüm bulalım nolur. Bu yaşıma kadar hiç böyle bir şey yaşamamıştım, kendim esmerim ama genital bölgem hep beyazdı benim, bu hamileliğimde kararma oldu. Nasıl geçecek bu, ya da doğumdan sonra düzeliyor mu?
Zero93 Yagmurtekinn Bende bu konuyu çok merak ediyorum. Şuan hamileyiz diye bir şey yapamayız yüksek ihtimal ama doğumdan sonra ne yapmak gerekir acaba
3faTiiii Yagmurtekinn aaaa bende çok merak ediyorum ya beyaz tenliyim genital bölgede beyaz hiç böyle bir sorun yaşamadim şuana kadar bu hamileliğimde kararma ve sivilceler çıkıyor çok rahatsız oluyorum
hayalperest2310 Yagmurtekinn çözümü doğuruyon sonra geçiyor iki hamileliğimde de oldu boynum koltuk altı bikini yine yavaş yavaş kararmaya başlamış 😂
Nrnn Yagmurtekinn vajinal beyazlatma var acaba giden yaptıran oldu mu genellikle özelde ki doktorlar yapıyor ben onu düşünüyorum
Semy1991 Yagmurtekinn ya benimde iki gebelikte de oldu kararma çoğu geçiyor doğumdan sonra ama çok jilet kullanınca kararma artıyor.en iyisi ağda olabilir ya da lazer..
Yagmurtekinn Semy1991 ben lazerliyim tüm vücut. Lazerli olunca ağda yapma demişlerdi 3 senedir hep jiletle alıyorum ne kararma ne de çoğalma olmamıştı. Hamile kalınca başladı. İnşallah geçer
Semy1991 Yagmurtekinn bana da aynısı dedi ama işte jilet kararma yaptı hep öncesinde bişey yoktu doğumda üstüne eklenince simsiyah olduk😁😁
Nesli006 Yagmurtekinn benim de koltuk altım ve boynum karardi. Hamilelkten sorna geciyor ama yiende kaliyor o bölge. Rusur taşı aldım onu deniyorm bakilm beyazltma etksii varmis. Doğal taş kıl gibi bisey sonuç guzl olrsa yazrm buraya 🤣🤣