visnelicheescake Kızlar size bir şey sormak istiyorum adetin ilk günü gebelik testinde negatif görüp sonradan pozitif gören oldu mu hiç bu mümkün mü?
busraannecikk visnelicheescake evet dönebilir adet günün çok geçikmeyince anlaşılmıyor bazen döllenme geç oluyor Bebek henüz daha küçük oluyor hcg artmamış oluyor kan testi vermen en doğru sonucu verir benim de test negatifken kan testimde pozitif çıkmıştı o kesin sonuç verir
Larisabebegim Evet olabilir ama adet olmayi bekleyin? Olursanız değilsinizdir gecikirse neden olmasın.
visnelicheescake Larisabebegim Tam adet günümde yaptım negatif sonuç aldım bende acaba olur mu diye merak ettim .
adatuna Yüksek ihtimal gebelik yok ama düşük de olsa olabilir tabi çok nadir kadınlar geç yumurtluyor
Gmzeeegmz visnelicheescake benimde 18 temmuz ilk günümde kan verdim negatif çıktı bugün adetimin 4. Günü ama henüz olmadım bu ay hiç adet belirtileride yaşamadım
visnelicheescake Gmzeeegmz benim de işte belirti değil de sadcee göğüs uclarin çok acıyor bazen ondan şüphe ettim