Çok zor bir hamilelik geçirdim 3. Çocuğum ama hep doğum korkum vardı doğum korkusundan başka bıseye odaklamıyordum Preeklemsi vardı sürekli tansıyonum çıkıyordu ve gebeliğin başından beri beni bırakmayan idrar yolu enfeksiyonu 15 günde bir ılc kullanmak zorunda kalıyordum yoksa aşırı ağrım oluyordu son 2 ayım hepten zor ve kötüydü ödemim çoktu her neyse 🙂35. Hafta kontrolümde bebegın 3 hafta geriden geldıgını ama genede 37 e kadar beklememiz gerektiğini ve her halukarda bebegın Kuveze girecek denildi tamm dedim fakat bebegın suyunun az olduğunu görmemiş belden asagı tercih ettim bu benim ıcın pısmanlık oldu 2 çocuğumda belden asagıydı ama çocuktan çocuğa degısıyor demekki 37. Haftada doğum ıcın hastaneye yattım (bebek 33 ile uyumlu ama) sabah ilk ameliyat benımdi 7:45 de ameliyat için alındım ama böyle bir korku yok anestezi uzmanı 3. Çocuğunuz rahat olun dıyor ama kendıme hakım olamıyorum o kdar iyi bir ınsandıkı Allah razı olsun ondan ameliyat bitene kadar bana destek oldu ameliyat başladılar ama çocuğu benden ayıramıyorlar bebegın suyu bitmiş ve ameliyat olduğum gün alınmasaydı Allah korusun kaç kişi zorla bebegı çıkarttılar orada çok zorlandım beni komple bayıltın dedim onlarda bebek Kuveze girmeden gör dediler neyse yavrumu gördüm bütün korktum ağrım bütün hissettiğim hersey bitti sonra bebeğimin Kuveze ihtiyaçı yokmuş gayet sağlıklıymış kılosu 2 kıloydu ama gayet rahat nefes alıp verebildiği için ihtiyaç yoktu sonra odama gectım çocuğum o kdar susuz kalmıstıki çocuğu temizleyememişler bile özel hastane olmadığı ıcınde yıkamamışlardı evet çok korktum çok zordu ama hersey yanınıza gelince bitiyor sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz