Zumruduanka160 16+5 im. Yüzüstü en rahat ettiğim pozisyon ama biraz biraz rahatsız etmeye başladı beni göbeğim de çıktı hafif . Hafif çapraz yapıp yatmaya devam ediyorum henüz
Embu Simef ilk hamileliğim de doğuma gideceğim günün gecesi bile yüzüstü yatmıştım 9 ay boyunca şimdide 29. Haftadayım hala yatıyorum 🤷♀️
Embu Sevgi-27 yok kız ciddiyim anca öyle unutabiliyorum ilk hamileliğimde göbeğim çıkmadı benim doğuma giderken bike hamile olduğum anlaşılmıyordu şimdi biraz çıktı bunda bi kaç haftaya yatamam heralde 🤷♀️
minimomy_ Simef ilkinde baya uzun yattım tam hatırlamıyorum ama bunda 12 haftalık ama akşamları 5 aylık gibi oluyor yatamıyorum üstüne
[silindi] Gobus buyuyene kadar yatmaya devam buyudukten sonra zaten istesende yatamiyosun 😂 ben gobus kendisi engel olana kadar yattim 6 ay yaklasik
Embu Simef son aylarda uyumak o kadar zor ki pozisyonunu bulunca yatacaksın canım zorlamıyordu beni göbeğim 🤷♀️🤣
Sevgi-27 Embu valla ne yalan söyleyeyim şaka sandım ben hamileligimi öğrenir öğrenmez yatmayı denedim ama karnım hafif hafif ağrıdı çıkmamışken sen 9 ay diyosun Allah korumuş demekki insan her zaman öyle şanslı olamayabiliyor malesef
Sevgi-27 Simef sen yine de herkese bakma cnm ya ne olur ne olmaz valla korkulacak bir durum yorumları okurken ağzım açık okudum resmen sen dikkat et sana verilen emanetine ❤️