blrvldn Ovitrelle iğnesini bulamıyorum kızlar. Nasıl böyle önemli şeyin üretimi olmaz ki üretimi yok diyorlar eczaneler.
Leontiine blrvldn Türkiye’nin her yerinde sıkıntı o iğneyi bulmak malesef :( tek tek tüm eczaneleri arayın belki bir şans :(
Bhar34 blrvldn eczaneleri tek tek ara canim ben İst tuzla oturuyorum geçen hafta İzmit’te buldum her eczaneye hafta bı tane geliyormus
superisi_1 blrvldn bende gonolf iğneyi bulamadım adetimin 3.ncü günü kullanacaktm ama pazartesi gelecekmiş doktorumla konuşacağım bir ilaç yüzünden tedavim yarıda kalacak
yesildeniz_ Bana ovitrelle ve gonapeptly beraber yazmışlardı. Elimde ovitrelle olduğu için sormadım ama sadece gonapeptly yapsak sorun olur mu ki. Tekrar yumurta toplama yaptıracağım bulamazsam strese girmek istemiyorum
Bhar34 blrvldn ewet canım eşim dedi tekrardan lazım olursa napicaz tekrar ararsınız dedi böyle birşeyi şansa bırakıyorlar resmen
Ilayda1 blrvldn tanıdığınız eczane varsa sorun whatsaap grubunuz var mı eczacılar olarak benim eczacımın vardı biz öyle bulduk