ireminc07 Mustela ve bepanthol önerilmiyor hanımlar içeriği temiz değil diyorlar kullanıp önerdiğiniz bir pişik kremi bir de losyon önerisi var mı? Losyonu gaz masajı için özellikle istiyorum çünkü ilk aylarda bebek yağı da önerilmiyor
Budak41 ireminc07 ben siveno aldım daha kullanmak nasip olmadı ama çoğu eczacı öneriyor içeriği temizmiş bakmak isterseniz
adatuna ireminc07 siveno ya da incia kullanabilirsiniz zeytinyağının saf hali asidiktir cilde teması önerilmez
ireminc07 2bebelianne teşekkür ederim zeytinyağı zaten aklımda onun haricinde içeriği temiz kozmetik bir ürün önerisi istiyorum hem pişik için hem nemlendirme için
Talentedmom Selim_Alparslan kesinlikle bebek yağı kullanmayın diyorlar cilt nefes almıyormuş ve kimyasal çok var hele ki dalinde mutlaka bebek losyonu kullanın
Sude_48 Ben incia aldım. Temiz içerik diyorlar, kullananlar memnun. Ben henüz doğmadığı için kullanmadım. Ama kendime birkaç ürün almıştım o markadan ve memnun kaldım.
defnekusum Hiçbirinin içeriği temiz değil temiz bildiklerimiz bile ben araştırmam sonucu bepantolu uygun gördüm onu aldım
Talentedmom ireminc07 ben şampuan ve losyon olarak Ecowell aldım pişik kremi olarak da Oksizinc aldım
2cocuk2kopek ireminc07 ilk etapta zaten pişik kremine gerek yok pişik önleyici olarak bakabilirsiniz. Ben ilk oğlumda sebamed kullandım bunada sebamed aldım
ireminc07 2cocuk2kopek teşekkür ederim hepsine bakacağım 🙏 @2bebelianne @Selim_Alparslan @Talentedmom @NoName_ @adatuna @defnekusum @Budak41 @Sude_48
tonymontana ireminc07 incia kullandim alerji yapti doktorumuz bephantol onerdi inanilmaz bir krem egzama vs sorunu olan bir bebek degilse nemlendirici ya da yag kullanmak cok sacma ozellikle yaz ayinda
Melekyeni ireminc07 pişik kremi Siveno losyonu da mustela aldım mustelayı çok küçük aldım sonra tekrar alırmışım bilmiyorum