Oyku29 Kızlar adete 6 gün kaldı adet olacakmışım gibi hafif karın ağrım var. Hamilelik ümidim böyle olunca tamamen gidiyor. Karın ağrısı yaşayıp hamile kalan var mı?
MutluSema_ Oyku29 evet o kadar çok karnım ağırdı ki uyuyamadım bile Adet ağrısından daha da ağır bir ağrı bu Kalkıp aglamışlıgım var şuan 6 haftalık olduk darısı başına inşallah 💖
vanilya_kokusu_ Oyku29 ben canım karnim ağrıyordu regl olacak gibi dün gebe olduğumu öğrendim çok şükür 🥹
MutluSema_ Oyku29 ben çok kafama taktığım için nerdeyse sürekli test yapıyordum adete iki gün varken negatif çıkan testler adet gününde silik çizgi çıkmaya başladı geç döllenme olmuş ayrıca 🥹
MutluSema_ Oyku29 🥰 inşallah olur ya bide akıntılarını takibe al yoğun beyaz akıntı gebelikte çok görülüyor benim ilk belirtim oydu
Bebissever Aynı adet olacak hissi yasadım adet oldum diyip tuvalte kosuyordum hatta ama bakıyordum kan yok. Test verdim hamile cıktım
Oyku29 Bebissever 6 gün var karnımın alt tarafları ağrıyor adet olacakmışım gibi test yapmaya korkuyorum :(
Oyku29 Simef ovulasyon testi ile hamile olduğunu öğrenenler oluyormuş ben de yaptım ama silik çizgi bile çıkmadı