lizge_2 Aklımda önceden Atlas ve Alaz vardı şimdi AYAZ koymak istiyorum nasıl veya önereceğiniz başka isim varmı?
Meri3535 lizge_2 ya canım eşim ayaz istedi ben atlas istedim. Bütün aileye sorduk kimse ayazı beğenmedi daha doğrusu kıçı ayaz da kalcak çocuğun diyip durdular bari atlas olsun dünyayı gezer belki dediler ben kazandım 😁 hamileliğin ilk zamanlarına gittim sayende. İkisi de güzel isim bakalım sizde kim kazanacak. 💙
Deletedmom_297 Alaz daha iyi atlas ve ayaz inanın o kadar çok ki bu yıl aşırı konulmaya başladı alaz seneye patlar 😂
lizge_2 Meri3535 Benim’de eşim Ayaz diyor bende Atlas bilmiyorum internetten tekrar bakıcam yeni isimlere
Meri3535 lizge_2 bakın bakın gayet güzel isimler de var. Ben bu aralar göktuğ a taktım ama koyduk artık ismini değiştirmeyeceğim 😇
2cocuk2kopek Talentedmom ama hiç soğuk değil keşke ismin anlamını taşıyabilse 😄 benimki 6 yaşına geldi isim anlamına çokta takılmayın
saglikciaanne İki gün önce doğan bebeğime ayaz ismini koyduk. Yanına da başka anlamı güzel isim taşısın istedik oda kerem oldu. Ayaz Kerem koyduk.
Mutlu_Bir_Anne3 lizge_2 Alaz kız ismi gibi geliyor bana, Atlas ve Ayaz erkek bebek için daha güzel bence. Bu bebek büyüyecek, adam olacak, Ayaz bey, Atlas bey daha iyi bence ama siz bilirsiniz tabiki. Sağlıkla alın kucağınıza, İsmiyle yaşasın inşallah 🙏🏻🌸
2cocuk2kopek Talentedmom ayaz isim özelliğini taşımıyor işte isim soğuk ama bizim çocuk baya sıcak keşke azıcık soğuk olsa