Betulceeblog Sorum başlıkta kızlar. Adetin kaçıncı günü başlıyorsunuz ne zamana kadar kullanıyorsunuz yumurtlama olunca bırakıyor musunuz yoksa devam ediyor musunuz ?
Kelebekkkk34 Betulceeblog başlamak için adeti beklemene gerek yok canım bugün başlayabilirsin günde 2 tane
Betulceeblog Kivircikannee Hani kullanınca bilmiyoruz ya hamile kalıp kalmayacağımızı ovulasyonla takip ediyorum yumurtlama olduktan sonra kullanmanın bir anlamı var mı diye merak ediyorum
Betulceeblog Kelebekkkk34 Başladım zaten kullanıyorum sadece süre olarak yumurtlama olduktan sonra da kullanılması gerekiyor mu onu bilemiyorum
Kivircikannee Betulceeblog var tabi tutunmayı da sağlıyor tehlikeye sokmaz merak etme öyle hamile kal bi ALLAHın izniyle canım da her şey zamanla belli olur adım adım
Betulceeblog Kivircikannee Yaa öyle mi tutunmaya yardımcı olduğunu bilmiyordum. Şöyle ben onu daha önce 2 kez kullandım 2 kullanımında da gebelik elde ettim ama ikisi de düşük oldu bu ay da denemek istedim lütfen dua edin benim için bu sefer sağlıklı olsun :(
Kbra9743 Merhaba günde 2 kez diyen doktorlar var ama ben günde bir kez sabahları içiyorum çünkü içinde folik asit de var günlük folik asit ihtiyacı 400 mg iki tanesi 800 yapıyor doktorum o kadarı günlük için fazla demişti ben günde bi tane içiyorum 🌸
Betulceeblog Kbra9743 Bende doktor tavsiyesiyle kullanıyorum ama bana doktorum 2 tane dedi 12 saat arayla günde 2 tane şeklinde kullanıyorum
Kbra9743 Kivircikannee inofolic combi hp bi tablette 400 mg oluyo ama bi yanlışlıklar var bende iki tablet 400 olamaz ayrıca elenatal 1 kullanıyorum onda da folik asit var oda 400 mg yazıyo tek tablette 400 var yani 😊
Kivircikannee Betulceeblog yaaa canım benim inşALLAH tutar bu sefer ki sağlıklı olur rabbim her isteyene sağlıklı hayırlısını versin 🌸🌸🤲🏻🤲🏻 yemene içmene dikkat et abur cuburu bırakın rabbimin izniyle olur inşALLAH 🤲🏻🤲🏻
Kbra9743 Betulceeblog günlük bi tablet olarak kullanılıyorum pcos um olduğu halde etkisini baya gördüm 🙂↔️
sadece1selda @Betulceeblog merhaba hangi renk kutuyu kullanmıştınız acaba mavi? Pembe? Bir de toz şeklinde olan da var siz hap olanı mı kullandınız 🌸🌸🌸