Aysenurkeser İlk bebeğim bebek arabası ile ilgili hiç bir fikrim yok sadece çok ağır olmamalı diye düşünüyorum öneriniz kullanıp memnun kaldığınız modeller var mııııı
hhllyyaa Aysenurkeser ben tavsiyeler üzerine chicco one4ever lounge modelini gözüme kestirdim hem hafif hem çift yönlü
Miniboy Aysenurkeser arkadasimizin onerisi ile bagi neo2 aldik. O cok memnundu bizde onunkini acip kapatmayi kullanmayi denedik hafif ve rahat. Fiyat olarak bnce fiyat performans. Ama her butceye gore farkli seceneklerde cikabilir. Ilk bebek arabasini almistik. Doguma daha varsa taksitle alinabilir
Elf_ars Bagi easyfold 4 yıldır kullanıyorum 2. Çocukta da kullanacağım inş market arabasına kadar her şeyim elim ayağım oldu tek elle katlanıp yer kaplamaz 🤩
Miinniik Aysenurkeser e bebek babyplus snapjoy aldik fiyat performans olduğunu düşünüyorum henüz kullanmadık insallh memnun kalırız
Havva1_ Aysenurkeser merhaba bende bebek arabası ve puset var 2 defa kullandım sadece taşınacağım için satıyorum çok kullanışlı gerçekten