nebakiyonkomikmi 36 hastalığım doğuma 28 gün kaldı gösteriyor ama sezeryan olacağı için kaç gün erken olur sizce
Bebito-ve-annesi nebakiyonkomikmi net deki kasılmalarına bakıp gün belirleniyor kasılman çok yoksa olabildiğince geç alırlar
nebakiyonkomikmi Bebito-ve-annesi sancım var ama nst de çıkmıyor devlette doğum yapacağım salı gidicem daha doğum hakkında konuşmadık merak ettim o yüzden çok zorlanıyorum artik 37 felan almazlar mi gelişimi tamamlandıysa acaba
nebakiyonkomikmi Ggggghghh devlet takipliyim 37 gibi almaz mi acaba gelişimi tamamlandıysa çok zorlanıyorum artik
Bebito-ve-annesi nebakiyonkomikmi alabilirler ama anne karnında kalması önemli bir gün bile doktorlar en iyisini bilir
Esra-kk nebakiyonkomikmi 36+0 bugün 38 de alacakti bebegin kilo almasi Durmuş ve kilo alması için 39 alacağıni soyledi
1234G nebakiyonkomikmi benimde ikinci sezeryanım. ilk kızımı 38+5 te doğurmuştum bu doktorum ben erken almıyorum dedi izine de çıkacakmış şansa 39+ 0 A planladık ama nst de sancılarım çıkıyor yarın kontrolüm var yine öyle olursa erken alırım dedi