Filtekahvee Ne ara geçti anlamıyorum , ilk 5 ay mide bulantısı ayı hiç bitmicek sanıyordum 😅😅 şimdi hem bitsin hem hiç bitmesin istiyorum çok garip
Annekuzusu123 Filtekahvee siz zaman geçmesin diyorsunuz bana geçmiyor gibi geliyor 28+2 olduk son 83 ama uygulamaya göre doktoruma göre 69 çünkü sezeryan olucam Allah izin verirse 38i geçirmiycem ona göre say dedi 😂
yilma Filtekahvee bizimde 15 kaldı Sezeryana allahın izniyle biteydi çocuklarla çok zor oluyor hamilelik sıcakta ilk olsaydı kolay olurdu 🥴
Edizhr Annekuzusu123 benimde 3. Sezeryan olacak nasip olursa Ağustos sonu Eylül başı gibi dedi 3 Eylül gibi 45 gün son
Annekuzusu123 Minikeller38 benimde ilk oğlumda sezeryan Buda sezeryan olacak Allah izin verirse Bizimkide 26 Eylül kaç haftasınız
Minikeller38 Annekuzusu123 benim 27 de sancım vardı ciğer geliştirici vuruldu dr herşeye hazırlıklı ol dedi eğer düzenli giderse 38+3 te alırım dedi dua edermisin inşallah zamanında gelsin oğluşum 🥹🩵
Annekuzusu123 Minikeller38 aynı dert bendede var maalesef şu an ağrılarla duruyorum enfeksiyondan kasıklarım belim acaip ağrıyor
Minikeller38 Annekuzusu123 ya genelde kimi görsem hep hamileliği sıkıntılı nadir sıkıntısız geçen ya niye böyle oluyor acaba .
Selim_Alparslan Filtekahvee son 62 🤭 İkinci gebeligim mahvediyor beni benimde başından beri bulantim var hala bile kusuyorum bazen aşırı tiksinti var 😪