Semanur_71 Kızlar geçtiğimiz çarşamba BTC 493 çıkmıştı cuma günü sabah saatlerinde verdiğimde 1122 çıkmış değer nasıl sizce pazartesiye tahmini kaç olur acaba ve pazartesi keseyi görebilir miyim
pa1403 Semanur_71 benimki de 14 Haziran😍 gerçekten hemen hemen aynı. Ben de pazartesi kan vereceğim bakalım görünür diye düşünüyorum kese. 2. Hamilelik bi de. Evet genel olarak kasıklarım ağrıyor bir de halsizlik var 🥲
pfa Semanur_71 Ben 4 gün geçikme ile 1060 da öğrendim 5 haftalıktı kese göründü biraz küçük dedi doktor çarşamba günü keseye bakılacak büyüme var ise 2 hafta sonra kalp atışı duyulur dedi doktor
Semanur_71 pfa evet bayağı yakınmışız inşallah sağlıcakla alırız ikinci gebeliğin ilk gebeliğin kızım var 2:30 yaşında
pfa Semanur_71 Benimde ilk bebeğim 7 haftalıktı düştü kürtaj oldum 6 ay sonra tekrardan hamile kaldım
Semanur_71 penbe_karisi Teşekkür ederim canım zaten cuma günü 1000 çıktıysa pazartesi de 2000 bulur hehrlde
Semanur_71 ug_fa-3diplomalianne İnşallah canım bakalım pazartesi günü öğleden sonra üçte randevum var bakalım ne olacak zaten cuma binse pazartesi 2000’i bulur herhalde
Semanur_71 ug_fa-3diplomalianne yaa oyoe ki diyrosun ya keseyi gormedim ya heycanliyim Merakliyim canim yaa ikinci geneligim ama fark etmiyormus insana