Dezehs Misafirim amin.sizde.dua.edin hamilelerin.duası kabul olurmus ve belli olmaz.kiminki kabul olur Allab herkeese saglikli evlatlar versin
meleklerim3757 Dezehs Benimde bir kızım var onda gögsüm karardı ama göbekten aşaya kadar bir cizgi vardı kapkara şimdi oglum olacak onda göbegimde kararma yok ve gögsümde kızdaki kadar karalık yok yani
Dezehs meleklerim3757 kac aylik bebegin Allah bağışlasın insallah demekki tutmuyor ama benim 4 kızım var onlarda az karardi ama arkadaslarimin kapkaraydi erkekti onlarin ben doktora gitmeden anlıyordum bemimkiler kiz diye
Dezehs SafaMerve ben sadece bir kizimda cirkinlestim diger 3 kizimda cok guzeldim simdi 3 ay yuzum sivilce doluydu yeni yeni gitti hepsi
Nurysf Gebelik belirtileri arasında ,aynen göğüs uçlarında koyulaşma olur hatta gebelik maskesi dedgmz yüzde bile kararma olur. Cinsiyetle alakalı değil tamamen gebe olmanıza alakalıdır. Tabiki herkes kararcak diye bişey de yok. Bı kızım var smdi oğlum olcak ikisinde de kahverengi bölge büyüdü ve koyulasti sonra normale dönüyor zaten.
Dezehs omerhalis evet o karin sivriligi benim kizimda sivriydi gorumcemin yaygin.di onun.oglu benim kizim.olmustu kim.gorse ona kiz bana.erkek derdi
Bebekim123 Dezehs o tarz belirtiler cinsiyet için kesinlik arz etmiyor canım inanma benim teyzemin gelini yüzü çok lekelendi sivilcelendi iki çoçuğu da erkek yani inanma bende hiç biri tutmadı bak 😄