Kbrkbr34 Ben orada takipliyim. Öğretmen arkadaşım doğum yapmıştı ve çok memnundu. O yüzden bende buraya gidiyorum.
ayseekprr Rmysa3535 sağlıkla inşallah 🙏🏻 yapmadım ama yapacağım,30+0 haftalığım. Doktorlarım Op. Dr Yeter Aydın ve Uz Dr Mehmet Demir. Kendilerinden çok memnunum ikinci doğumum ve riskli gebelik olduğum için sık takipteyim 😇
Kbrkbr34 Alparslaninanneesii ay sağlıklı güzel haberlerinizi bekliyoruz. Bizi habersiz bırakmayın 🙏🏻♥️
Ezgi0808 Alparslaninanneesii Gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah, benimde ikinci sezeryanım olacak, belden iğne ile anestezi uygulanıyor değil mi? Doğumunuz nasıl geçti detaylı bilgi paylaşmanız mümkün mü
Alparslaninanneesii Kbrkbr34 çok çok ilgililerdi her biri suan hastanedeyim yarın taburcu olacağız sabah çok çok iyi geçti her şey🩷
Kbrkbr34 Alparslaninanneesii çok çok geçmiş olsun , hayırlı olsun. Hep sağlıklı olun inşallah ♥️🌸🥰.bir de yanlış anlamayın sezaryen mi normal mi oldunuz.
Rmysa3535 Alparslaninanneesii ayyy anca gördüm ne güzel sevindim ilgilenmelerine bana bakan ebede çok ilgiliydi🥰
Kbrkbr34 Alparslaninanneesii yaa ben de sezaryen istiyorum korkuyorum normalden :( çok ağrı acı oluyor mu 🙏🏻
Alparslaninanneesii Kbrkbr34 ya valla gözünüzü korkutmak istemiyorum herkesin deneyimi farklı olabilir ama ben ilk doğumumda hemen atlatıp kalkmıştım bunda biraz bel ağrım var ve dikis yerlerim çok çok ağrıdı hala da devam ediyor tek eksisi bu
Rmysa3535 Kbrkbr34 giriyo canım doğumdan sonra 1 saat kadar görüş var sonra görüş saatlerinde gelebilir ben rica etmiştim gene girmişti
Alparslaninanneesii Kbrkbr34 doğumdan sonra yarım saat falan odaya alıyorlar eşi daha sonra refakatçi saatlerinde gelebiliyor