Klcarslnn Bebeğim 50 günlük 12 de emzirdim yattık gece alarm kapatıp uyumuşum bi uyandım saat 06:45 kucağıma alır almaz uyandı ama ağlamadı emzirdim uyudu. Normalde acıkınca ağlar gece de olsa . Uyanınca vicdan azabı çektim bebeğim aç kaldı diye çok üzüldüm.
miniminibebek Klcarslnn aynısını yaşıyorum :( sağmam gerek alarm kuruyorum bi bakıyorum kapatmışım kalkmamışım kalkınca çok üzülüyorum üstelik ben senelerce uykusuzca nöbet tutmuşum insanım şu an bebeğim için kalkamıyorum
Sumiire Klcarslnn hiç bir şey olmaz vicdan yapma sarılık riski geçmiş zaten bizde allahın kuluyuz robot değiliz aç olsaydı uyanırdı zaten iyi yönünden bak sende bebişin de rahat bi uyku çekmişsiniz gece 😅
Elzem123 Klcarslnn vicdan azabı yapmana gerek yok canım hepimiz anneyiz yorgun düşüyoruz uykuya ihtiyacımız oluyor bebeğinde dinlenmiş sende uykunu alıp kendine gelmişsin öyle düşün. Ben biraz uyusam şükrediyordum kendime geldim diye.
Mry2020 Klcarslnn canım evet uzun uyumuş ama olsun acıksa ağlardı o da yorgunmuş uyumuş zaten artık 4-5 saatten önce uyandırmana gerek yok uyursa şanslısın 😉
Klcarslnn miniminibebek yorgunluktan bence başka açıklaması yok , peş peşe 7-8 alarm kuruyorum bende aynı şekilde nasıl ne ara kapattım hatırlamıyorum bile.
Melikeakkc miniminibebek bizde 29 temmuzda 2 aylık olcaz ağlamadığı sürece kaldırmıyorum zaten kendisi kalkıyor. Bence sizinde dinlenmeye ihtiyacınız var uyanmıyorsa kaldırmayın🙏🏼
Opmiyimgebeyim 40ını geçtikten sonra, sarılık riski geçtikten sonra hiç korkmayın. O bebekler zaten o kadar uyanık ki, acıktıklarında bizden haklarını çok güzel istiyorlar 😊 Son yıllarda pek çok çocuk doktoru da 40ından sonra beslenme aralıkları uzayabilir, kendi uyanması beklenebilir diye görüş belirtiyor. Siz de insansınız. Bebeğinizin de sizin gibi deliksiz bir uykuya ihtiyacı varmış. Bebeğinizin fizyolojsine güvenin🌞🫠
Klcarslnn Melikeakkc biz de 30 unda olacağız inşallah içim rahat etmiyor ya açsa ama uykudan uyanmıyorsa diye en fazla 4 saat bekletiyorum normalde . Uykuya dalıp açlığı farketmiyor mu diye de endişe ediyorum biraz fazla pimpirikliyim sanırım 🫠
miniminibebek Melikeakkc daha küçüğüz 11 günlük yeni çıktı dün çıktı yenidoğanda mecburen saat başında ya da 2 saatte bir emzirme ye çalışıyorum
Miinniik Klcarslnn canım hiç vicdan yapma zaten aciksa kendi uyanır bebis artik sarılık riskiniz kalmamistir. Bebisler bu sefer sürekli gece beslenmesine alışıyor
Klcarslnn Miinniik evet bazıları hiç kaldırma alışmasın sonra büyüdükçe sürekli istiyor diyorlar ama içim rahat etmiyor aç kalır diye
Melikeakkc Klcarslnn ilk çocuksa öyle oluyor genelde benim 2. Çocuk zaten 50 günlük yani gece 1,4,5,6 da kalkıyor bazen 1,4,6,8 de kalkıyor o zaman uykumu güzel alıyorum🙏🏼 stres yapma sende uyucaksın ki sütün olsun. Uykumu aldığımda sütüm daha çok oluyor 🙏🏼
Zuleyhadere25 Klcarslnn bence çokta uyandırıp alıştırmayın bu sefer alışkanlık yapar sürekli uyanır acıkıyorsa uyanır demekki acıkmamış
Klcarslnn Zuleyhadere25 gece genelde 1 kere kaldırıyorum zaten yatmadan emiyor 12-1 gibi 4 saat sonra kaldırıyorum sonra sabah kalkıyor birdaha , acıkır da uyanmaz derin uykuda olur diye endişe ediyorum
ArasMom__ Klcarslnn beb psikolojik olarak uyumuyordum ve asla uykum gelmezdi ya bebeğim uyanırsada uyanmazsam diye diye bilincim alışmıştı uykusuzluğa uyuyamıyordum. Bebeğim şuan 99 günlük yeni yeni uyuyabiliyorum ama bebeğümde acıkınca uyanıyor artık çok şükür kıpırdanmasına bile uyanıyorum. Zaten günde en fazla 4-5 saat uyuyorum. Gerçekten annelik çok zor
Klcarslnn ArasMom__ oda biraz sıkıntı bence sonuçta dinlenmek gerekiyor. Bu sefer de yorgun düşer insan bence