defnekusum Günaydın arkadaşlar gribim geçmiyor ilaç da kullanamıyorum her gün pekmezli süt içsem faydasını görür müyüm kuru öksürük de var küçükken annem yaptığında işe yarardı şimdi de yarar mı bir de 35 haftalık hamileyim zararı olmaz değil mi
busenaz68 defnekusum süt ürünleri yoğurt ile pekmez birbirinin etkisini kesiyor diye biliyorum. Bunun yerine pekmezin etkisini arttırmak için içine biraz limon sıkarsanız karabiber vs eklemek tercihinize kalmış daha faydasını görürsünüz ❤️ Bal seviyorsanız sütle balı tercih edebilirsiniz aralarda da limon pekmez karışımından yiyebilirsiniz
ipekmom_ defnekusum tereyağını eritip sonrasında içine pekmez ekleyip için baya faydası oluyor öksürüğe, ya da taze zencefil çayı içebilirsiniz bi zararı olmaz
ayse68_ defnekusum pekmezli süt iyi değil ballı iç pekmez süt birbirine ters gıdalar aeaştorabilirsiniz
kedili1anne Sütü kaynat yudum yudum iç bir saat kadar yumuşar boğazın ve serum fizyolojik kullan nebulizatör ile birlikte Çok geçmiş olsun
3_bebelianne defnekusum pekmezi kaşık kaşık yedim hurma keçipoynuzu üzüm hepsini faydası var zararı yok süt hep içtim ama ikisini karıştırma ballı limonlu ıhlamur yada ballı süt iç