prensesannesiyy Melikeakkc Melikeakkc wabur cubur hiç vermedim bizde o uyuyunca yeriz hep tahminime ve sizlerin dediğine göre ya sıcaktan yada diş çıkardığı için yapıyor inşallah bir an önce düzelir çevremde de bu çocuk niye yemiyo demeye başladılar bile
Melikeakkc prensesannesiyy yorulmuyor da olabilir. Gün içerisinde bütün gün oturarak flan duruyorsa da geç acıkır
prensesannesiyy Melikeakkc kaynanama gidiyoruz orda haliyle yeniyo sabah akşam annemgile gidiyoruz orda da hemen başlıyorlar söylenmeye
prensesannesiyy Melikeakkc havuz kurdun evin içine onda oyalıyorum onun dışında hep evdeyiz anca oyuncaklarla falan dışarı çıkmıyoruz hiç
Hazalert prensesannesiyy hep mi iştahsızdı yeni mi oldu herhangi bir diş probleminden dolayı olabilir yeni olduysa bir kontrol edin isterseniz
prensesannesiyy Hazalert 1 ay içinde normalde çok güzel yerdi hiç seçmezdi herkes şaşırırdı şimdi ne oldu anlamadım birden oldu
Melikeakkc prensesannesiyy ondan da olabilir eşim işten gelince oğlumu parka yada sahaya götürüyor yoruluyor 🙏🏼
Melikeakkc prensesannesiyy valla kuzum kimsenin çenesi susmuyor emin ol İlerde de konuşmaya başlasın laflardan bunu nerden öğrendin şöyle böyle bi ton herşeye kulp buluyorlar 🙏🏼
prensesannesiyy minimomy_ zorlamıyorum artık bilerek önünde yemek yiyorum oturup çocuk tabağı görünce kaçıyo
minimomy_ prensesannesiyy bizimkide bez görünce aynını yapıyor sevdiği yemekler vardır illaki bir süre onlara odaklanın