minikbaby20 Kızlar ben 4 gün önce biraz pembe kan gelmişti doktora göründüm beta hcg 1827 çıktı doktor gebelik var risk vs herhangi bir şey demedi şuan çok hafif pembe lekelenme geliyor peçeteye ağrı vs yok normal mi
Fraublt-31111 minikbaby20 Benimde öyle oldu doktor normal dedi tabi her leke sonrası doktora gittim beni ara ara lekiyor lekelerim doktor normal diyor bebek iyi çok şükür Rahim Ağzından geliyor dedi
merrrvees minikbaby20 benimde 5+2 den beri kahverengi lekelenmem oluyor kalp atışı da duydum doktor ilaç verdi dikkat etmek gerekiyor stres yapmayın bol bol uzanın
Nur_940 minikbaby20 bende 5 haftalıkken yaşadım aynı durumu progestan başladık hemen. Bir buçuk ay kadar devam etti sonra kesildi ama. Şuan 35+3 teyim.
Babymomss Doktorunla görüşmende fayda var gebeliğim hiçbir döneminde bu tarz lekelenmeler iyi karşılanmaz. Kontrol edilmesini öneririm. Beta baya yüksekmiş kese gözükmüş müydü?
minikbaby20 Babymomss doktor gebelik var dedi ama başka herhangi bir şey demedi tatildeydik de başka ilde baktırmıştık doktor bi değişikti zaten pazartesi tekrar gel demişti kese için
minikbaby20 Fraublt-31111 ağrı vs olmayınca bir lekelenme pembe olduğu için bende fazla şey yapmadım doktora gittiğimde risk var vs demedi sadece gebelik var hayırlı olsun dedi
ayse988 Yerleşmeye çalışıyor pembe lekelenme normal korkulacak bi şey değil kırmızı ve pıhtılı kan olursa o zaman riskli
minikbaby20 ayse988 ve ağrı olursa diye biliyorum bende ağrı hiç yok mesela sadece hafif lekelenme oluyor
Betusse-10 Kendini psikolojik olarak çok korkutma, aynı şeyi bende yaşadım ve çoğu kadın en başlarda yaşıyor bu tarz lekelenmeler bende 5-6 haftalıkken yaşamıştım Progestan kullandım ve kesildi yerleşme kanaması bile olabilir hala
Betusse-10 Betusse-10 Doktor özellikle dedi evet kanama her zaman risk olarak görülür ama önemli olan ağrı sancı olması diye
minikbaby20 Betusse-10 ben yerleşme olarak düşünüyorum nedense çünkü kırmızı değil ve ağrı sancı vs hiç bir şey yok sadece afedersiniz peçeteye çok hafif pembe lekelenme görüyorum
pfa 5+5 im sabah peçeteye silince açık kahve tonunda leke geldi acilden gittim bir sıkıntı olmadığını kesenin ve beslenme kesesinin oluştuğu gözüktü progestan yazdı sabah akşam fitil şeklinde 1 hafta sonra da gel bakalım kalp atışına dedi eğer 1 hafta içinde kanaman çoğalırsa acilden geldi direkt dedi