Bende elendim kızlar 😍 37+2
10 gündür puppp hastalığıyla uğraşıyodum. Vücudumun her yerini kaplamıştı artık. Tek çözümü doğum yapmak olunca evde bide yoğurt süreyim karnıma dedim. Sonra duşa girdim çıktığımda suyum geldi bi anda ☺️ hocamı aradım hemen hastaneye geç dedi ama ben gayet sakinim eşyalarımızı aldık çıktık yolda tabi su gelmeye devam ediyodu çıkmadan bebek bezi takmıştım 🫶🏻 hastaneye geçtik nstye bağladılar sancım çıkıyodu ama ben hissetmiyodum hocam geldi çatı muayenesi yaptı hiç açıklığım yokmuş. Bu arada çatı muayenesi hiç acıtmıyor lütfen kötü yazanları umursamayın. Ben önceden vajinismus geçirdiğim için hocam da bunu bildiği için hiç zorlamayalım bebek de iri olduğu için sezeryan kararı aldık. Kızlar spinal anestezi oldum inanın sıfır acı damar yolumda hiç acımadı. Spinalden sonra uyuştum sondayı taktılar. Hemşireler olsun hepsi sohbet muhabbet parti ortamı vardı bildiğiniz 😂 15 dkya kızımı getirdi hocam o an paha biçilemez 🫶🏻 şimdi odamdayım ve kızım yanımda yatıyo kızlar benim gibi panik atak daha önce hiç ameliyat olmayan canı tatlı birisi bunu atlattıysa inanın herkes yapar 😍🤭soru sorabilirsiniz 🫶🏻