edos23 Kızlar aşırı sabırsız biri olarak bugün beta hcg baktırdım eğer varsa çıkar dediler . Artık günlerin yumurtlama sonrası ama 2.30 çıktı negatif 🥸 Acaba erken diye mi çıkmadı yoksa negatif midir ?
Bhar34 edos23 bekle biraz daha canım benim de son adet tarihim 1 temmuz bide çatlatma iğnesi yaptırdım ben bekliyorum bakalım hayırlısı
vanilya_kokusu_ edos23 daha erken sanki biraz bende çok sabirsizim 😂😂geçen ay eczaneler de test bırakmadım sjsjjs bu ay yapmadım geçen gün yaptım çok şükür pozitif çıktı dün kan verdim hamileyim 🥹
edos23 Bhar34 hadi inşallah bekleyelim bence ben çok zorluyorum nasibimi beklersem belki olumlu sonuç alıcam ama habire meraktan baktırıyorum .
Mihrasina_ Kızlar gece resmen yatamadım ağrıdan göğüslerim sızlıyor kasıklarımda batma oluyor daha adetime 4 gün var inşAllah vardır ya
edos23 Mihrasina_ ben 10 gündür ortalama aynı şeyleri yaşıyorum ama daha erken baktırmışım birde dün enfeksiyon çıktı idrarda 🥹
Deletedmom_297 Çok erken bakılmış benim sat 17 haziran 16 temmuzda 86 geldi beta bir gün önce yani 15 temmuzda test negatifti gece bir hisle test yaptım ince silik çizgiyle öğrendim acele etmeyin bata 1 2 gün kala yaptırın
Bhar34 Deletedmom_297 belirti olmaya başladı sende Canım benim kasık ağrım var afedersin tuvalete fln oturunca batıyor bide nefesim kesilir gibi oluyor
Deletedmom_297 Bhar34 evet adet olacak gibi bel kasık ağrım çok oldu adet olacam diye pet tak ıştım hatta şimdi uykum çok geliyor anlatamam gözlerim kapanıyor hatta kusma vs olmadı daha ama ağzımda metalik tat vardı ondan anlamıştım
edos23 Deletedmom_297 canım bende de kasık ağrısı bel ağrısı mide bulantısı kusma . Sık idrara çıkma oturunca sanki birşey kasığıma batıyor . Ama daha adet günüme 9 gün var
Busraa1554 Deletedmom_297 benimde adete 7 gün var 10 gün varken beta baktırdım bişey çıkmadı enfeksiyon var dediler idrar yollarında ama öyle bir kasık bel ağrısı yok birde bu sabah midem çok bulanıyo su bile içmek istemiyorum
edos23 vanilya_kokusu_ hayırlı olsun canım 🌸 sağlıkla gelsin adet gününe kaç gün kala verdin test yada kaç gün geçti