anneadayi123123 Merhaba, kordon keserken bekleyen, plasenta vermede sorun oluşturmayan normal doğal doğumu destekleyen memnun kaldığınız doktor hastane öneriniz var mı acaba?
zs_is 269522 siz daha önce doktorlara muayne oldunuz mu acaba? Sonuna kadar doğal doğumu destekliyorlar mı bilginiz varsa yazabilir misiniz 🙂
269522 zs_is Betül hanımla 2. Doğumum olacak inşallah ilki normal oldu bu da inşallah normal olur. Bir sorun yoksa sezeryana almayacağını biliyorum. Sare Davutoğlu da aynı şekilde çok arkadaşım ona gitti tamamen ikisi de doğal doğum destekliyor suni sancı verilmiyor gerekli durumlar da fitille destekliyorlar. Özel ebeleri var iki doktorunda onlarla hep iletişimde oluyorsun süreç güzel ilerliyor tavsiye ederim
zs_is 269522 bende betül hocaya 1 defa gittim hatta sare hoca ve betül hoca arasında çok kararsız kaldım hala da öyleyim giden hastaların yorumlarını okumak kafamdaki düşünceleri yerine oturtuyor 🙂 Betül hocayla sürece devam etmeyi düşünüyorum şuan memorialin doğum ücretleri ve özel ebe ücretleri hakkında bilginiz var mı peki temmuzda zam geleceğini duymuştum ama şuan nedir bilmiyorum