Kfse Kızlar şuan 39+2 çarşamba günü kontrolum var o zaman 39+5 olucak. O zamana kadar doğum belirtisi olmazsa beni neler bekler bu arada devlette doğum yapıcam, çatı muayeneside yapılmadı henüz
Babybebi Kfse sana en son şu tarihe kadar geldi geldi gelmedi biz suni sancı ile halledicez diye gün verirler 😅benim ikiside öyle oldu sağlıkla kucağınıza alın inşallah sağ sağlim🤲🏻💐
liyamm55 Kfse Benimde 1 hafta sonra randevum yatış yapacağız normal doğum için tabi ozamana kadar kendi gelmezse ben suni sancı almadan önce hap kullanacağım oda suni sancı gibi aynı hastane veriyor 3 gün deneme hakkın var 2 saate bi veriyor geçen sene kızımda aldım sonuncu hapta direk su geldi yatış yaptığım gün inşallah suni sancıya gerek kalmadan yine ilaçla su gelir
Babybebi Kfse hayır korkma zaten ilk doğumunsa ne olduğunu çokta anlamazsın süreci bilmiyorsun çünkü… yani böyle adet olurken çektiğin ağrının yükselerek yaşanması gibi diyebilirim Allahım inşaAllah kolaylaştırsın sağlıkla kucağınza alın sağ sağlimce 💐🤲🏻ben ilk çocuğumu suni ikinci çocuğumu kendi sancımla doğurdum ertesi gün suni verilecekti oğluma gecesinde kendi sancımla doğuma gittim ikisinide biliyorum tadını biliyorum yani kendini okadar kasma düşünme sen bebeğine odaklan 😊👌💐
liyamm55 Kfse Mesela ben 12-2-4-6-8-10 bu saatelerde aldm 10’da aldığım hap 5-6 dk geçmişti uzanayım dedim bi baktım su geldi dönerken 😂senin sancını başlatıyor hap olması gereken sancını yine verecekler 29 temmuzda yatış var sabah 9’da yatış 10’da hap verecek 10-12-2-4-6-8 bu saatler arası dedi hep alacaksın inş akşama doğar hemen 3 gün hakkın var bu şekilde eğer ilaç işe yaramazsa bazılarında yaramıyor çünkü ozmn suni sancı vermek zorunda