Yeeso Kızlar bir hafta sonra 33 haftalık oluyorum memlekete gideceğim 8,9 saatlik yol bir riski olurmu acaba
mrs_mert Yeeso 36 haftalıktı sanırım. Tren yolculuğu yapmıştım o da 8 9 saat sürmüştü. Doktorum 2 saatte bi kalkıp yürümemi söyledi kan dolaşımı için. Fırsat buldukça ayaklarınızı uzatın özel araçsa mola verip mümkün olduğunca yürüyün
Kuzika Yeeso 32 haftalık hamileyken geçen cmt 14 saat yol yaptım Mardin’den Bursa’ya , 35. Haftada dönüş yapcam sıkıntı yok bide 19 aylık oğlumda var takma rahat ol
Sweet02 Yeeso ben 32 haftalikken yola çıktım hala memleketteyim 36 haftalikken dönüş olcak doktor dinlenerek mola vererek gidebilirsin demişti kendi arabamızla geldik bunaldıkca mola verdik 13 saat sürdü yol ama bir sıkıntı olmadı canim
Mavro Hepimizden önce doktorunuza danışın. Doktorum bana otobüs özel arabamızla uzun yol yolculuğuna izin vermemişti. Sadece uçak oda kısa mesafelere
ipek63yldz_ Kuzika Merhaba bir sorun oldumu yolculuktan sonra acaba bende 27 haftalık olucak Şanlıurfadan Trabzona özel araçla gidip doguma yakın tekrar Şanlıurfaya otobüsle dönmek istiyorum da tereddüt ediyorum doktor gidişe izin verirde gelişte biraz sıkıntı gibi görür düşüncesindeyim
Kuzika ipek63yldz_ yok cumartesi günü Bursa’dan urfaya geldik o kadar çok mola da vermedim hiç ihtiyaç duymadım şükür bişey olmadı gayet iyiyim