Kadermiray İlk 4 dk bu ama marka Artımed güvenmeli miyim sabahta vardı ama şimdi yeni yaptım hemen belirti bu kadar kısa sürede kuruma çizgisi olur mu
mrvunn Kadermiray kaset test olmasına rağmen bayağı net çizgisi. Hayırlı olsun inşAllah🌼 Kan ile netleştirin emin olmak adına
Emelcannn Kadermiray var gibi görünüyor ama emin değilsen prodoctor test al kesin sonum veriyo kaset testlerde kuruma çizgisi çok oluyo ama senin var gibi hayırlı olsun ben daha ince çizgiyle öğrenmiştim hayırlı olsun 🥰
Tucee7- Kadermiray bende aynı testle aynı şekilde çıktı sonra ertesi gün yaptım biraz daha belirgindi bi kan ver daha yeni ama çıkar
Hcrmgn Kadermiray testlerin böyle sorunlu olması daha çok yoruyor aslında kan testi yaptırmak en garanti olanı olduğu için şüphe de kalmıyor
Kadermiray Hcrmgn doğru ama o kadar çok bekledim ki cidden kan vermeye utanıyorum özel hastaneye abone oldum
Hcrmgn Kadermiray yalnız değilsiniz merak etmeyin 🤗 aynı durumdayız utanılacak birşey değil ki hepimiz güzel haberi duymanın peşindeyiz rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
Kadermiray Hcrmgn amin inşlkah acaba bu kadar net çıkmasına rağmen negatif olabilir mi Artımed korkutuyor
Hcrmgn Kadermiray geçtiğimiz ay 3 ayrı marka test yaptım 3 ü de baya belirgin çizgi çıktı kanda negatifi gördüm art+ med i ondan önceki ayda denedim hem kaset hemde erken gebelik testi ilk saniyeden çizgi çıktı ama kanda negatifi gördüm. İnşallah sizde doğruyu göstermiştir rabbim gönlünüze göre versin
Kadermiray Emelcannn inşallah inşallah vardır adet sancım var oldum olacam diye ödüm kopuyor bu ay tedavi görmüştüm umarım işe yaramıştır