Yldzzz Mrb arkadaşlar ben 50 gün önce normal doğum yaptım. Kesi oldu ve dikişlerim vardı. Dikişler düştükten sonra orası şuan eskisi gibi değil elime farklı geliyor. Yani eskisi gibi değil. Dikiş sonrası eskisi gibi oluyor mu yoksa benim dikisleri mi doğru düzgün yapamadılar acaba. Doktora da gideceğim gerçi ama size de sormak istedim.
Mym Yldzzz Canım normal doğum yapmışsan tabiiki eskisi gibi olamaz.Dikişler bitek kesi atılan yere yapılır☺
Selim_Alparslan Mym Benimde normal Doğum görünüyor Of bende çok sıkılıyorum bu konudan vajina estetiğini kaybediyormuş 🙁 am sezaryende çok kötü geliyor bana onda da ameliyat oluyorsun hangisi daha iyi bilemedim ki avantaj olarak tabiki normal Doğum ama 🤔☹️
Mym Selim_Alparslan Benim ilk hamileliğim biraz korku var ama ben Normal Doğumu tercih ediyorum tabi normal doğuma engel olucak bişey olmadığı sürece.En iyisi Normal Doğum bence👌
Selim_Alparslan Mym benimde ilk canım bende çok korkuyorum nasıl gelişecek bu süreç çok merak ediyorum benimde normal Doğum görünüyor tabi en iyisi normal ama hayırlısı olsun inşallah 🙂
Yarenelibol 41 gün önce normal doğumla oğluma kavustum böyle mucizevi bişeyi bi dikişle tamamladm içirde ise 10 dikişim var estetik kndi düşece dedi düştü eski hailine döndü vajinAm hata dahada sıkılaştı korkmayın