Ayseosman Benım vajınamda böyle sısmiş ve kızarıklık vardı araştırdım bartholin kisti olduğu cıktı dr gıdersem de sorucam 🤔🤔🤔
Neylin Ayseosman bende henüz bekarken ona benzer bir kist çıkmıştı ve ben doktora gitmeye çekindiğim içim ihmal ettiğimden beni yürüyemez hale getirecek kadar şişip acillik etmişti ,lütfen ihmal etmeyin daha başındayken hemen yarın mutlaka gidin olur mu
Cemre2019 Ayseosman merhaba bende de var gibi ama asagıda ki atılan linkteki resimde ki gibi degil. Nasıl desem dış dudak kısmında ilk başta kan pıhtısı gibi mercimekten ufaktı. Şimdi mercimekten biraz iri ama beyaz korkuyorum patlatmaya. 25inde randevum var. Kadın dogum doktorları bilir mi ki ?
oznuryalcn Ayseosman canim ihmal etmeden git inan bir gunde bile portakal kadar buyuyup dayanamayacagin boyuta geliyo Allah m onun acisini dusmanima yasatmasiin
Mervemehr Benim evlenmeden önce 2 kez başıma geldi. Birinde kendiliğinden patladı. İş yerimde çok ağrı çektim sonra serviste ağrımın olmadığını hissettim. Çok fazla şişmemişti ilkte zaten. Sonra lavaboda çamaşırımda regl olmuşum gibi baya kahverengi kırmızımsı şey gördüm. 2. De de oturamaz yürüyemez duruma gelmiştim çok kötüydü zar zor kadın doğuma gittim doktor anlamadı bu ne falan dedi. Anlamadığı şeyi “ anesteziyle alırız” falan diyip sırıttı. Antibiyotik verdi. Antibiyotiği kullandığım 2. Gün duşta kahve damla damla akıntı geldi. İltihap çözüldü yani. Öyle atlattım.