Fspgmb Son ikidir ultrasonda bebeğin sırtı dönük çıktı. Benimde karnımın sağ tarafı hep aşırı sert sanırım kafa tarafı orada kalıyor. Bebeğin pozisyonunu nasıl değiştirebilirim bunun bi taktiği varmı acaba bu sefer sırtını değil yüzünü görmek istiyorum 🥲🥲
ikincibezelyeayak Fspgmb Emekleyince değişiyor diyorlar doğruluk oranı nedir hiç fikrim yok ama mantıklı geliyor kulağa 😅
hulya10 Fspgmb en son detaylıda öksürme ve merdiven inip çıkma önerdi doktorum işe yarıyor. Daha önce çikolata da denemiştim o da işe yaramıştı ama fazla hareketli olabiliyor doktor ölçüm yaparken kayıp duruyordu 😅
Bsrraaa61 Fspgmb bizdede durum aynıı 2 defa gittim asla göremedim yüzünü sırtı dönük ya bu ay yine gideceğim göremedigim için üzülüyorum🥹 çikolata falanda yedim girmeden ama yinede dönmedi🥲
Mumi En son ultrason fotoğrafı alamadik bizde sırtı dönüktü ya elini yüzüne kapatır yada sırtını dönüyor benimkide 😀
Fspgmb hulya10 her kontrole gitmeden önce çikolata yiyorum veya tatlı ama son ikidir yüzümüze güldüğü yok😂😂🤣
Fspgmb Bsrraaa61 son gittiğimde bu sefer yüzünün yarısını gördük bizimki yüzünü net göstermedi bi türlü doğunca görücez artık😂😂😂