nurraaa Merhaba kizlar. 31. Haftamdayim galiba vajinal varis yasiyorum. Birkac haftadir agri oluyordu zaten 3 gun once sislik farkettim ve baktigimda damarlarin sistigini gordum. Dış sol tarafta. Bugun daha fazla sismis ve agri yapiyor. Bu durumu yasayan oldu mu? Doktorla gorusecegim pazartesi gunu. Bi tehlikesi var mi acaba
Ftm2025 nurraaa aa bende de ağrı var ben bebek baskı yapıyor diye düşünüyordum hiç bakmadım sanırım bende de var
Kbrrr002 nurraaa benim de iç bacak kısmında belirgin damarlar var sol tartafta zaten sol bacağımda varis var sabah yataktan kalkerken felaket ağrıyor vajinamın dış üst kısmı acaba varis mı
nurraaa Ftm2025 insallah yoktur ya. Bende de agriyla basladi sislik falan yoktu. Sonradan sislik olustu 🤦🏻♀️
4207smyy_-_ nurraaa her defasında söylüyorum kimisi ciddi diyo kimsi umursamıyor bende anlamadım inşaallah bı şey olmaz
Nazlii23 Bende 2ci hamileligimde cikmisti, dogumdan sonra gecmisti. Simdi yine hamileyim, bu defa baya fazla sislik var🤦🏻♀️
nurraaa Nazlii23 insallah dogumdan sonra geçer hemen ya. Yasayana kadar boyle bir sey oldugunu dahi bilmiyordum🤦🏻♀️
Emneyldzlarr_50 Bende de var baya bi önce tespit ettim doğum şeklini değiştirdik doktorum oksapar verdi aynı zaman da kalp damara gönderdi oda varis çorabı verdi inşallah doğumdan sonra geçermi bilmem