Nevagibi Ovülasyon testine başlicam ama geç yumurtlama olacağını düşünüyorum bu nedenle pcosluların yumurtlama düzenini merak ediyorum
kubraer Nevagibi benim baya kasık agrim olur bi de akintim değişir yumurta aki gibi filan. Ordan anlarım yumurtlama agrisi o. Ama her zaman olmuyo ya da ben çok şiddetliyken hissediyorum diğer türlü hissetmiyor da olabilirim.
LalHilal Merhabalar pcoslar 🤭🥰 bu sendromlu annelerde bol bol yumurtluyor 🤭gemde pcos olmayanlara göre daha fazla yumurtaları oluyor ama bizlerdeki handikap şuki o bissürü yumurtalar yeterince gelişemeden imha oluyorlar bi gelişseler çoğul gebelikler olacak
LalHilal nevagibii çünkü pcoslard bazıları hafif iken bazılarında çok ağır yaşıyorlar mesela arkadaşımda pcostu ve 2 gebeliğinide haberi olmadan sürpriz gelişti ben ise ağrılarıma çare için gittiğimde drum çaylatma iğnesi ve takviyeler başlatmıştı çok geliştiği için takip sırasında tüp bebek yapalım istersen yumurtalarının çoğu gelişmiş çoğul gebelik mümkün olabilir bu durumda demişti kuzenimde pcos o en zoruydu çok çekti çatlatma denedi olmadı aşılama da olmadı tüp bebek 1. Denemede oldu şükür
Kaderyusuf Nevagibi kaç günde bir adet olduğunuza bağlı aslında ben genelde 30 32 falan oluyorum 16 18 arasında değişiyor.bazen 14 15 olduğuda oluyor ama genelde bu. Bu günleri aşarsa görmezsem işte o ay yumurtlama olmuyor. Onuda sizin takip etmeniz lazım .
kubraer Nevagibi ya o sıkıntı ağrıdan hemen önce basliyo aslında. O zamandan da anlıyorum ben. O ay yumurtlama gerçekleşecek diye.
Kaderyusuf Nevagibi bi süre test kullandım testi kullanırken akıntıyıda takip ediyorum. Sonradan tam oturdu artık gün tutup hesaplıyorum doğru çıkıyordu. Hatta bi ara kadındoğum muayenesinde takibim doğru olduğunu anladım gerçektenxe çatlamak üzere olan bi yumurta görünüyordu.