Fatmanurays Leontiine 15 haftalık mide bulantısı koku hassasiyetiyle devam ediyorum arada kasık ağrısı oluyor ☺️cinsiyetide belli değil henüz :(
gencannesi Leontiine 15+2 bulantım kusmam hiç olmadı 2 kilo aldım gün içerisinde enerji harcamasam bile akşam olduğunda aşırı yorgunluk oluyor kolumu kaldıracak halim olmuyor , doktorumuz 10. Haftadan beri istikrarla erkek olduğunu söylüyor 😀
Hazalert Leontiine 15+5 henüz cinsiyeti bilmiyorum ay sonu kontrolüm o zaman öğrenicem inşallah🤲🏻 benim mide bulantım hiç olmadı ama çok halsizlik vardı elim kolum kalkmıyordu uyku hali falan vardı baya geçti rahatladım gibi oldum çok şükür darısı böyle olmayı bekleyenlere inşallah
Leontiine Fatmanurays umarım tez zamanda geçer :( ayy göstermiyor mu kendini nazlıı bebiş annesini merak ettirmiş🤣🤣
Leontiine gencannesi bulantı kusma olmaması çok güzel maşallah. Yorgunlukta zamanla geçer ya 🤍 Benimde erkek sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah 😚 doktor ısrarcıysa değişmez belki artık
Leontiine Meral_63 umarım zamanla bulantı kusmalarınız hafifler :( aramız çok az sizinle bende 15+6 erkek
Leontiine Meral_63 hemde nasıl mahvoldum 3 ay :( bulantı öğlende başlayıp geceye kadardı. Gece en son istifra edip uyuyordum her gece aynı döngü şükürler olsun geçen hafta geçti maşallah diyeyim
Meral_63 Leontiine ay inşallah Benim de geçer vala ölecem öğurmekten kusmaktan ☹️🥲 darısı bana inşallah 🥲
Leontiine Hazalert amiiin benimde bulantı ve kusmalarım geçti Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah ☺️