ebruca52 Kızlar uzun düğmeli siyah düz elbise aldım. Normal doğumda bunu kullanabilir miyim? Yoksa başka kıyafet mi kullandırıyorlar bilginiz var mı? Ya da ben bu elbiseyi nerde ne şekilde değerlendirebilirim?
adatuna ebruca52 doğum elbisesi ne oluyor ilk defa duydum Doğum sırasında hastanenin hasta kıyafeti giydiriliyor
petronix ebruca52 Doğum elbisesi nedir? Size hastanede doğum için tek parça bi elbise gibi kıyafet veriyorlar zaten herkese verilenlerden
Niiillloooyaaa ebruca52 dogumda elbise olmaz ciplak olursun ameliyat onlugu giydirirler bunu da ilk defa sizde duydum devlette sanmiyorum izin verilsin ama ozele gidiyorsaniz bi sorun isterseniz 🤷
annesim220508 ebruca52 iki doğumda da kendi elbisemle girdim normal doğumda kıyafet değiştirmeye fırsatım olmadı hiç o yüzden aldığınız elbise çok mantıklı değiştirirlersede değiştirirsiniz değiştiremezsenizde benim gibi kendi kıyafetinizle girmiş olursunuz
plajterligi ebruca52 doğururken üzerinizde hastanenin giydirdiği kıyafet oluyor, siz onu anca doğurduktan sonra doğumhaneden çıkarken veya odada giyebilirsiniz
ElifBD ebruca52 şehir hastanesinde normal doğum için önlük vermediklerini gelirken heba edebileceğiniz bir elbise gecelik varsa onu getirin onunla doğumunuz olacak dediler. Ama özelde önlük veriyorlar