adatuna Kızlar arkadaşımın perşembe günü regl günü ama bugün yumurtlama gördü ovulasyon testi bariz pik. Böyle olan var mı? Böyle olup gebe kalan?
Nasia Canım ilk kez pik görüyorsa bence yumurtlamadır bu ay geç olmuştur. Ben iki kez pik gördüm biri adete yakın ama doktor ikincinin yumurtlama olmadığını söyledi fakat hala gebelik de tescillenmedi 😁
adatuna Nasia testlerini beraber takip ediyoruz daha önce koyulaşma hafif oldu ama pik değildi eminim bu sefer ki bariz t çizgisi koyu
Nasia adatuna bence her ihtimale karşı değerlendirsin mutlaka. İnşallah gebeliktir tabi ama değilse bile kesinlikle değerlendirsin çünkü gebeliğe yakın yumurtlayıp hamile kalan çok duydum
Momyy_baby Kızlar peki yumurtlama gününü değerlendiremeyip yumurtlamadan sonraki gün ve yumurtlama olmadan iki gün önceyi değerlendirince hamilelik olabilir mi
Nasia Momyy_baby tabiki olabilirrr sperm tüplerde 3 ila 5 gün canlı kalabılıyor. Kadın yumurtası ise 12-24 saat kadar canlı kalıp dölleyebiliyor
adatuna Momyy_baby olur tabi zaten pik demek LH hormonu pik 24-48 saat içinde ovulasyon gerçekleşecek demek oluyor
Momyy_baby Nasia ay inşallah olur ya yumurtlamayı kaçırdım diye stres yapmıştım evet diğer günlerin de önemli olduğunu biliyorum ancak tam yumurtlama gününü kaçırınca bi tereddütte kaldım
adatuna Zarifokur ya kendi regl döngüsü hep düzenli hiç şaşmaz geç döllenme olduğunda reglde şaşmıyor mu ki