DnzDrn 3 yaşında bir oğlum var. Sezeryan olacağım haftaya fakat annem gelip bakacaktı rahatsızlandı ve kayınvalidemlede eşimde bende görüşmüyoruz. Eşim ilk 1 hafta evde olacak sadece. Sonra kendim idare edebilir miyim ? Çok kötü oldu benim için çok üzgünüm :( Stres oldum iyice. İlk oğlumda oğlum küveze girmişti 21 gün sonra aldık o aşamada annemde kalıp iyileşmiştim. Bunda nasıl olur eder bilmiyorum.
Mavili1480 DnzDrn 15 gün oldu iyiyim işlerimi yapabiliyorum ama iki çocukla çokta mümkün olmuyor 🥲 akşamları eşime bırakıp yapıyorum
Eliferimm DnzDrn Ben bugün eve çıktım 3 yaşında kızım var kayınvalidemleri dinlenmesi için eve gönderdik, zaten çok bir iş yoktu bir kaç işi eşimle birlikte hallettik oturuyoruz herşey halloluyor idare edebilirsiniz bence 🌸
Kvsr46kvsr DnzDrn bir hafta iyi bi süre, aksi bi durum yaşamazsanız tabi. Bol bol yürüyün yürüdükçe toparlarsınız zaten
DnzDrn Mavili1480 bende öyle yaparım inanın temizlik umrum değil ayakta durup iki kap yemek yapayım yeter bana 🥹
Seymatje0323 Canim benim oğlum 2,5 yaşında ve 10 gün sonra ikinci sezaryanim olucak. Biz gurbetteyiz ve hiç kimsemiz yok. Eşim 2 hafta evde durucak. İlk sezaryanda 1 hafta sonra tüm işlerimi kendim yaptım. Sen rahat ol canim, Allah o gücü verir