CheriBlossom Aselimm2 kaşar, peynir, muz, kefir, çiğ badem, ceviz, fındık, yumurta, avokado bebeğe kilo aldıran besinler
Elifesmeray63 Kızlar şuan 36+1 haftadayım 2 gün önce kontrole gittim dr bebeğimin 2 kilo 600 gr olduğunu söyledi sizcede çok az değil mi üstelik bu ay çok iyi baktım kendime bol bol kuruyemiş meyve sebze tükettim ama bana kilosu çok az geldi
Kikiriki Elifesmeray63 bence kilosu iyi yeğenim 36. Haftada doğmuştu 2500 dü doktorunuz iyi olduğunu söylüyorsa iyidir
Damla_g28 Elifesmeray63 kız ben ,39+4 TE kızımı 2920 doğurdum seninki zamanına kadar alır kilo. ve kilo boy ırsi kafana takma bence ☺️
Sonbir12 Elifesmeray63 tam iyi kilosu suan 36 haftaligim 2950 benimde 200 grm onden gidiyor dedi bana cunki doktor
Elifesmeray63 Kikiriki Doğuma kadar 3 kilo olsa yeter sütüm olursa zatn sonradan gelişir bebek Vala yorumlarınızı gördüm moralim yerine geldi kızlar.çok takıntı yapmıştım bu kilo olayını
zehradinler33 Damla_g28 kız bnmkimi iri yoksa😅 bnde 35de gittim 2600 dedi bana kilosu gayet iyi söyledi skntı yok yani