RecebinEsrasi esractn Allah yardımcınız olsun kardeşim moralini yüksek tutmaya çalış Rabbim büyük inşAllah geçer elimizden bişeyde gelmiyor ki yapsak dua ediyoruz sadece😔
esractn Deletedmom344 iyiyim kuzum ayni durum progestan kullanıyorum hastanede yatmaya devam sancılarımı takip etcekler
esractn Anneyimmmmm kuzum ayni durum progestan kullanıyorum hastanede yatmaya devam sancılarımı takip etcekler😔
esractn RecebinEsrasi Allah razı olsun Canım dua etmeniz benim icin En büyük destek cok sagolun🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
RecebinEsrasi esractn hepimizden razı olsun Rabbim kuzum duysun sesimizi inşallah Allah'ım bebişlerini sana bağışlar🤲🤲
Kahramanlar Nidilat ilaç verdiler bana 20 haftamda böbrek büyümesinden Doğum başladı nidilat 3 saate bir iki adet içtim ciğer geliştirici iğne yaptılar kesin yatış dediler şükür bebeğim kurtuldu annesini bırakmadı şimdi 6 yaşında inşallah birşey olmaz dua edeceğim
esractn RecebinEsrasi Çok sagol Canım benm atlatırsam bu günleri eger sizin dualarınız sayesinde zaten🤲🏻🙏🏻
Tuba-Sahra esractn rabbim yardımcın olsun kuzuların inşallah zamanını bekler stres sıkıntı yapma canım iyi düşün iyi olsun dualarım sizinle
nurr_kbr esractn canım inşallah bişey olmaz bebeklerine :( seni severek takip ediyorum hep dua ediyordum ikizlerine inşallah Allah'ın izniyle birşey olmaz içini ferah tut çok dolaşma yat sürekli stres den de uzak dur rahat ol
Sedef-345 esractn telaş yapma canım inşlh sıkıntı olmadan haftalarını tamamlarsın. Dualarımız sizinle 🙏