esractn Deletedmom344 Ay Canım çok sağol inşallah dönerim o güzel haberlerle Allah senden razı olsun 🙏🏻🤲🏻
esractn AyEr ikiz olduğu için erken dogum riski vardi canım bütün çoğul gebelerde olduğu gibi ama benimki cok erken basladi😭😭😔
esractn SafaMerve Ama bütün doktorlar yasamaz diyo hic ihtimal veren cikmadi. Belki yaşar demedi hic biri kesin bi dille yaşamaz diyip duruyolar😭
Mervenin esractn ilaçlarla 24 e kadar bile tursalar yaşam şansı %80 -90 oluyo canm ğzülme ğzüldükçe hissediyo bebekler çünkü Allahın izniyle geçiyor günler. Biliyorm çok zor benimde erken doğm riskimi öğrendiğimde yıkıldım ama ola biliyomböyle şeyler ğzülme
esractn SafaMerve hareketleri var canım kalp atışları suları herseyi iyi ama doğmak icin sabirsizlaniyolar resmen erkenden😭 o şekilde düşüncem bundan sonra herşey iyi olacak🙏🏻🙏🏻
esractn Ayseymen yok Canım gazdan değilmis benimki. 3 saat boyunca aralıksız kesintisiz sancim oldu. Sonunda geldim hastaneye bende gaz şancısi yada yerlesiyolar diye ama öyle değilmiş iyiki gelmişim
esractn SafaMerve yok Canım benimki gaz sancısı değilmiş bende o şekildedir diye gelmiştim ama değilmiş iyiki gelmisim
esractn SafaMerve devlet hastanesine geliyorum hep zaten takip olduğum hastaneye yapıldı yatışım ozelede imkan yok. Her hastanede kabul etmiyo zaten haftam büyük ve ikiz olduğu icin
FHKK esractn Canım geçmiş olsun inşallah bişey olmaz olumlu düşün kendini kötü düşüncelere kaptırma iyi olacaksın inşallah
Askkokuluyavrum esractn canim çok geçmiş olsun seni takip ediyorum yorumlardan ve postlardan mutlaka haber ver buradan Allahım yardımcın olsun dualarım seninle ve bebislerinleee 🙏🙏🙏
esractn Askkokuluyavrum Allah razı olsun Canım benim biliyorum bende seni🤲🏻 cok sağol inşallah güzel haber alırsam hemen paylaşıcam sizlerle
ebrarmom08 esractn gecmis olsun 😐🙏 Allah yar ve yardmciniz olsun sag salim bebislerine kavusursun insallah daha cok minnaklarmis 😞 sanci dedgn sey nasil biseydi 🤔
esractn ebrarmom08 kasiklarimda hic bisey yoktu canım göbek deligimin üstündeydi şancı hareket edemiyodum kipirdayamiyodum. Durusuyum yerde aciyodu. 3 saat aralıksız devam etti yerleşme ağrısı sancisidir veya gaz sancisidir dedik gelmivektik iyi ki gelmişiz