esractn haklisinesracim doğarlarsa eger yaşamaz diyola🙏🏻🤲🏻😭 suan azaldı sancim ama halâ var saat 9da doktor bakıcak 🤲🏻🙏🏻😭
Gamzelibebek esractn ağır bi iş mi yaptın ya da bir şeye mi üzüldün şimdi nasılsın Allah’ın izniyle bi şey olmaz hepimiz dua ediyoruz sana
esractn Ayseymen 33unvu haftama gelsem ona raziyim canım. 28inci haftada bile yasayan var. Ama 20.haftada yok maalesef 😭😭😭😭
Ayseymen esractn dinlen dua et arkadasin ikiz degildi ama onunda baya erken sancisi geldu simdi dogdu doğacak rabbim emegini bos getirmesin
esractn Anneyimmmmm Allah razı olsun Canım benim dualarını eksik etme nolur 🤲🏻🙏🏻 inşallah sağ salim bi şekilde atlatırız bugünleri 😭😭😭
Yasmnnn esractn canım benim iyi düşünürsen iyi olur seninle haftamız aynı Rabbime bol bol dua et kendini kasma Rabbim evlatlarını sana bağışlasın inşallah🙏🙏❤️❤️ Açılman falan varmı?
zarifkelebek Vakti geldiğinde kucağına alırsın inşallah. Kötü düşünme birazcık rahatlamaya çalış. Güzel düşün güzel olsun❤️
esractn Yasmnnn bilmiyorum canım bişey soylemedi once alttan bakti aletle sonra eliyle bakti 😭 direk yatırdılar sonrada. Nst drki sanciyi görünce simdi doğarlarsa yasamazlar dedi 😭
esractn esractn bilmiyorum canım bişey soylemedi once alttan bakti aletle sonra eliyle bakti 😭 direk yatırdılar sonrada. Nst drki sanciyi görünce simdi doğarlarsa yasamazlar dedi 😭
Yasmnnn esractn keşke biraz daha bilgi verselerdi erken doğumu durdurmak için iğne falan yapmadılar mı? ALLAH YARDIMCIN OLSUN BACIM🙏🙏🙏
Aysenur01 esractn geceden beri size dua ettim inş doğmasınlar en azından 5-6hafta dayanırlar inş peki bunun nedeni bar mı doktor bişey demiyor mu