Fdm13- Selamün aleyküm hanımlar.. Doğum hikayemi anlatmaya başlıyorum bende. 21 temmuzda sezeryan doğumum olacaktı.. ama benim salı günü yani 15 temmuz akşamı özel bölgemde ağrı hissetmeye başladım. Ansızın oldu. Yalancı sancı oluyormuş ya o zannettim.. geçmek bilmedi. Sonradan hemen hastaneye gittik. Nst bağlandım bişey Yok. Alttan muayene oldum. Yaptırmak istemedim ama istemiyorsan not düşeyim istemiyo diye dedi doktor. Bende gerekliyse yapın dedim . Yaptı. İlk önce oradaki bişeyle baktı. Sonra parmak soktu. O çok canımi acıttı. Açılma var mı diye bakmış.. bişey çıkmadı. Kan ve idrar alalım. Belki enfeksiyon vardır. Ondan ağrıyor olabilir dedi. Tamam dedim ve 2 saat sonra sonuç için gel dedi. Eve geldik. Yarım saat durduk. Yattım. Tam uyuycaktim ki. Kanamam başladi. Ama öyle âdet kanaması da değil. Çeşmeden su akar gibi kanamam oluyor. Hemen üstümü değiştirdim. Orkid takıp hızlı hızlı hastaneye gittim. Acilden giriş yaptım. Tekrardan muayene ettiler. Doktorlar hızlı hızlı ordan oraya koşturuyorlar. Beni hemen ameliyat haneye alıp doğumu başlattılar. Ama tâbi ben nasıl korkuyorum. Ağlıyorum bebeğime bişey oldu diye. Soruyorum bişey Yok diyorlar. Genel anestezi yaptılar. Yanii komple uyuttular.. ne kadar sürdü bilmiyorum.. uyandığımda bebeğim de karşımda yatıyordu. Gelip emzirdiler. Tabi ben tam uyanık değilim. Bebeğim bebeğim dediğimi hatırlıyorum Sadece. Sezeryan olduğu için biraz acı ağrı var. Ama ağri kesici verdiler geçiyor biraz. Yürümeyi ihmal etmedim hiç. Acisada kalkıp yürüdüm. Yararı oldu bana.. Şuan ikimizde iyiyiz. 3 gün yatıp çıktım. Çok şükür bir sıkıntımiz yok. Yanımda uyuyor bebeğim. Rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🥰 Ben ikinci kez Hapyy kids annesi oldum 💪🏻😀🥰🥰 Darısı sizin başınıza hanımlar 🙂
oyk Fdm13- merhaba, geçmiş olsun. Allah evlatlarına sağlıklı bir ömür nasip etsin. Genel anesteziden sonra ne kadar süre içerisinde uyandınız? uyandığınızda çok ağrınız oldu mu? alttan muayene yada karna bastırma uyguladılar mı?
Salihanurrr Fdm13- neden kanamanız oldu öyle doktora sordunuzmu alttan muayeneden sonra geldiği için doğumumu tetiklemiş acaba?
Yazmelegi_ oyk merhaba görmüsken bende yorum yapmak istedim 🌸 Genel anestezi ile oldum 1 saatte kendime gelmişim, uyandığımda ağrım yoktu, alttan ve karına basma olayı da ameliyathaneden çıkmadan yapmış doktorum. Odada herhangi bir basma vs işlemi yapılmadı
Fdm13- oyk Amin inşallah canım. Geceb12 gibi aldılar beni yine gece 4 de normal odaya alındım. Ağrım çok olmadı. Çünkü çok iyi ağrı kesici vermişler.. öğlen yürümeye başladım. Ozamanda yoktu. Ama akşama doğru oldu. Ertesi gün oldu.. Alttan muayene yapmadilar. Karna bastırma galiba ben uyanmadan yaptılar. Sonradan yapmadılar çünkü.
Busra1904 Fdm13- merhaba sonda bayılttıktan sonra mi taktılar. İkinizinde iyi olmasına çok sevindim :)